Hos Valsemøllen tilbyder vi meget mere end blot mel for at skabe reel merværdi hos vores kunder og derved sikre en fælles positiv udvikling. Det hører med til udviklingen altid at udvælge de bedste kornsorter og kvaliteter, udvikle nye og spændende brød og ikke mindst udnytte de muligheder, som morgendagens forbrugere definerer. Kun herved kan vi sammen med vores kunder slå et slag for både "Det Gode Brød" og bagerfaget som sådan.

 

Tilfredse kunder kommer igen og igen...
Som Fremtidens bager får du et hav af muligheder for at få tilfredse kunder i din butik. Godt nok udsteder vi ingen garanti, men vi ved, at gode kampagner, flot skrevne skilte, smags-prøver, inspirerende butiksdekorationer, brødnyheder og meget mere er et godt skridt på vejen.
Brødet og personalet er dit ansvar, men vi hjælper dig gerne på vej.

 

Produktnyheder og kampagner giver profilering
Slaget om kunderne er ikke altid nemt at vinde. Det kræver opfindsomhed, faglig kompetence og timing. Vi ved, at produktnyheder og gode kampagner er med til at profilere den enkelte bager og sætte fokus på "Det Gode Brød". Vi tænker i ernæring, service og kundeløsninger, når der udvikles nye produkter. Samtidig har vi mange års erfaring med forbrugertendenser og effektiv, målrettet kommunikation, der sikrer dig et forspring med reelle brødnyheder, som f.eks. HvidHvedeTM.


Besøg
  Valsemøllens hjemme side her

Bagergruppen | Broenge 11 | 2635 Ishøj | Tlf. 3969 3077 | Fax 3969 3177 | kontor@bagergruppen.dk